vääryyttä

Runoilija suviaurora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun hiljaa huoneessa, joka on pimeä.
Tulee vaan pimeämpää, alkaa pelko levitä.
Oven avaat, istut viereeni.
Pyydän poistumaan ,mutta jäät viereeni.
Kätesi koskettaa,
Ahdistus mieleni valtaa.
Kaikki piki mustaa, niin mustaa ettei sen lävitse nää.
Yöstä pimeästä pahat arvet muistoihin jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herää kysymys totta vai unikuvia.. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot