Huumeet

Runoilija charisma

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 23.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Every moment spent with you is a moment of treasure~ Tätä minä olen, olen outo, olen iloinen, nauran.
 

Turruta toki elämäsi pillereillä,
et sä enää eläkkään muulla kuin sienillä.
Piikitä toki suonet täyteen aineita,
mutta illat ilman sua on hyvin ankeita.
Huumeet vei sut multa jo kauan aikaa sitten,
niiden takia mä joka ilta uneen itseni itken.
En pidä susta sellaisena,
totaalisen huumehouruisena.
Heitit koko elämän kaivosta alas,
et sä sitä aikaa enää koskaan saa takas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista...
Onneksi elämän suunta voi muuttua. Mun ei tarvii kuin katsoa peiliin todetakseni asian. Menetettyä aikaa ei saa takaisin, mutta... Tästä päivästä kiitollisena.
Eteenpäin.

 

Käyttäjän kaikki runot