Silmät kiinni

Runoilija FrOG

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En nähnyt silloin
olin sokea elämälle
huonoille ja hyville puolille

en nähnyt vääryyttä lapsia kohtaan
en nähnyt luonnon kauneutta ja voimaa

kunnes heräsin

nyt haluan nähdä kaiken
vääryyden jota en uskaltanut nähdä
hyvän ja kauneuden meissä kaikissa

silmäni olivat kiinni
ja näin vain sen minkä halusin nähdä

kunnes avasin silmäni ja näin todellisen maailman

nyt en halua enää sulkea silmiä
en halua sanoa että kaikki on hyvin
en halua valehdella että maailma on täydellinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
FrOG vaikeampi 17.7.2009 0 Runo
FrOG Harhaa 10.7.2008 0 Runo
FrOG Ehjä 2.7.2010 1 Runo
FrOG Silmät kiinni 2.9.2007 0 Runo
FrOG Peli 25.3.2011 1 Runo
FrOG Kotiinpaluu 2.7.2010 1 Runo
FrOG Ystävilleni 2.7.2010 0 Runo
FrOG Tulen 25.3.2011 1 Runo
FrOG ei vielä tänään 17.7.2009 0 Runo
FrOG Hymy 25.3.2011 0 Runo