Puita pinoon

Runoilija illantullen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aamu on kulunut, samoin keskipäivä, iltapäiväkin on jo pian päättymässä ja illan pimeät varjot odottavat aikaa tulla....
 

Perhanan puut!

Siinä niitä on:
koivua, mäntyä
kuusikin joukossa.

Ja kaikki runkoina
isolla kasalla.

Siinä sitä hommaa
piisaa.
Koko kesälle
ja vielä seuraavallekin.

Näillä tekovehkeillä!
Pokasaha ja kirves.

Onhan se moottorisahakin
vaan millä käynnistän
kun eivät voimat riitä.
On miesvoimia varten tehty se
moottorisaha!

Ei ole naisen
kätösiä silloin
ajateltu, ei!

Mutta pienenee se
kasa!
Ilman moottorisahaakin.

Kyllä minä niille
pokasahaa näytän
ja kirvestä, niin!

Pienenee se kasa
ja joskus vielä
loppuu, niin!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot