Veljelleni

Runoilija illantullen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aamu on kulunut, samoin keskipäivä, iltapäiväkin on jo pian päättymässä ja illan pimeät varjot odottavat aikaa tulla....
 

Elämä - kuin helminauha
josta helmet putoavat
yksi kerrallaan

Kunnes viimeinenkin helmi
irtoaa.

Jäljelle jää vain
muistojen kirjoma rihma.

Selite: 
Muistojen äärellä sisaresi
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, todella kaunis.

Itselle tämä iskee poisnukkuneen siskoni tähden. Laittaa miettimään asioita. Kiitos tästä.

Ja menee ehdottomasti suoraan suosikkeihin.

Hieno ajatus, muistojen helminauha.
Todella ihana oivallus.

hieno vertauskuva tosiaan,
ja kaunis tämä on kaikinpuolin.

Haikeankaunis ja surullinen runo veljen muistolle!

jännä. tosi hyvä vertaus kuva.

 

Käyttäjän kaikki runot