Olematon olemus

Runoilija NinnuNannunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006
Viimeksi paikalla: 29.1.2024 17:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fyysinen aikuisuus ei korvaa sitä mitä henkisyydessä menetetään!
 

Olet aina mukana,
et kuitenkaan halua että kukaan huomaa sinua.
Hakeudut ihmisten seuraan,
mutta et halua että kukaan sanoo sanaakaan.
Olet,
olematon.
Niin kauvan kunnes tulet ulos kuorestasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on...

 

Käyttäjän kaikki runot