Tulineito

Runoilija VoimaTar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iki Iloa
 

Kuka on tuo neito punaisissa?

Minä olen neito punaisissa
tulen katkuisena pyörähtelen
helmojani liehittelen

Pyydän tulitanssiin sinua

Tanssiin...
ikuisen kiven ympärille
tanssiin...
alisen kammion lattioille
tanssiin...
metsän puiden juurille

Pyörähdellen lankea kanssani loveen

Olen sinun punakeränen
olen sinun sinikeränen
olen sinun tulikipinäsi

Mitä sinä olet minulle?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upealle Tulineidolle syntymäpäiväonnittelu!
Runosi leiskuvat, hehkuvat! Miksi hiipumus?

Mystinen tunnelma, kaunis, hyvä runo
Kiitos : )

Hieno, mystisen tanssahteleva runo.

Viettelevä ja sielun sopukoita myöten tanssahteleva runosi ;D

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot