Yhdessä

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruskeat silmät, ne tuikkivat ja on täynnä luottamusta.
Korvat kuuntelevat ja etsivät kehuja, ääntäni.
Turkki kiiltää, karva on pehmeää ja tervettä.
Mieleni tekisi koskettaa, hellästi päätäsi rapsuttaa.
Katseiden kohdatessa häntäsi heiluu ja...

...Pian istut jo sylissäni yhtä onnellisena kuin minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo :) koirastasi ilmeisesti..

Lemmikkimme nuo ihanat ja rakkaat:)

 

Käyttäjän kaikki runot