Rakasta rakkautta

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on surua, menetystä, itkua, huolta, itkua, vihaa, katkeruutta
Rakkaus on lapsellista, työlästä ja klisee
Rakkaus joko elää tai kuolee
Rakkaus on salaisuuksia, historiaa, tulevaisuutta
Rakkaus on asia jota moni epäilee
Sinä olet minun elämäni rakkaus josta en luovu
Sinä olet rakkauteni joka saa kaiken näyttämään, tuoksumaan, maistumaan ja tuntumaan ihanalta
Rakkaus on käsite jota voi vain rakastaa ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot