Maailman suurin tunne

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sohvalla, mua vasta päätä istuu tumma koira.
Se itkee suruaan
Se haluaisi olla lähempänä minua.
Minä itken sille takaisin, minun on niin ikävä sitä.
Tuijotamme toisiamme, tajuamme täydellisesti toisiamme.
Tämä johtuu siitä, että välissämme on rakkaus, maailman suurin ja tärkein tunne.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot