Kielletyt tunteet

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kanssasi olen oma itseni.
Pystyn puhumaan kaikesta, pystyn nauramaan kanssasi.
Sinä puhut minulle, hymyilet ja loistat.
Tähtesi valaisee kirkkaiten, ansaitset aina katseeni.
Kosketuksesi saa ihoni värähtämään, perhoset lepattamaan.
Hymysi saa auringon paistamaan, naurusi kylmät väreet kulkemaan.

Kuitenkin meillä on rajamme, jotka eivät koskaan katoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot