Erossa, nyt ja aina

Runoilija Kittyli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden sykähdyksiä, ilon värinää, onnen hetkiä.
Niin paljon positiivisuutta. Nauru tempaa mukaansa.
Paljon ajatuksia, tunteita. Voimakkaita tuntemuksia.
Miten pystyn itse vaikuttamaan mitä tunnen, mitä ajattelen, mitä teen ja missä.
Kuitenkin ei yrityksillä ole väliä.
Lopulta palaat mieleeni surun, vihan ja pelon kanssa.
Tunteeni sinua kohtaan on niin voimakkaat, että pelkään.
Pelkään ettei minusta ole niitä kesyttämään.
On parempi jatkaa näin, kaukana toisistamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot