Parhaita ystäviä ikuisesti... Vai?

Runoilija SomeoneInDark

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

'' Oot mun parasystävä ikuisesti ''

Muistaksä ne kaikki jutut mitä me tehtiin sillon? Sekoiltiin,naurettiin,lukittiin meiän poikakaveri tyttöjen vessaan läpällä ja ne kaikki riidat joista selvittiin.

Mitä tapahtui? Enkö enään kelvannut kun vaihdoit minut toiseen?
Nykyään en enään tunnista sua..

Selite: 
En voi kutsuu tota enään ystäväks ku se nykyään jättää mut yksin, ulkopuolliseks, eikä puhu mulle kauheesti, aina roikkuu sen parhaassa kaverissa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntäraastavaa,kun ystävä kääntää selkänä.Noihin muihin sun teksteihin liittyen,niin sun pitää kertoo sun kiusaamisesta joillekkin aikuisille ihmisille,jotka voi auttaa sua.Vanhempasi,opettaja,kouukuraattori,terkkari,lasten ja nuorten auttava puhelin yms. Voimia taasen. Lämpimin ajatuksin sinne jonnekkin.

Tuttu tunne. Ei se muista se on pakottanu itsensä unohtaan tai jtn. Kai se muuten pyytäis ees anteeks sitä että on hylännyt sut?

 

Käyttäjän kaikki runot