Koulukiusattu

Runoilija SomeoneInDark

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

''Sä oot vitun ruma''

Joka päivä samaa paskaa, ettekste kyllästy? mitä oon teille tehny? En mitään, tiedän sen. Vuodet kuluu, lisää paskaa,vittuilua ja ilkeitä katseita.

Nyt siitä on kulunut kaksi vuotta menneisyys vainoaa minua.. Sehän menee niin että aika parantaa haavat? No ei ainakaan mun haavaa koska siitä tuli arpi joka ei koskaan katoa. Teidän takia minusta on tullut tälläinen mikä olen nyt..

Masennusta,huono itsetunto,ujo,hiljainen ja monia muita.. Ette saa ikinä anteeksi pilasitte mun elämän, ainakin tähän asti.
Jos saisitte tietää miten rikki olen, oisitte varmaan iloisia... Turhaan koska nousen vielä, tiedän sen.

Selite: 
Angstausta :) takana on siis 5 vuotta koulukiusaamista
Kategoria: 
 

Kommentit

Heillä ei oo itsellään asiat kunnossa,jotka kiusaa toisia.Todella säälittävää kiusata ketään millään tavalla. Luulempa,että eivät saa hyvää mieltä siitä itsekkään nuo kiusaajat. Mun sydän särkyy kaikkien kiusattujen puolesta. Itsekkään en ole siltä välttynyt,eivätkä mun lapset,joista nuorin käy nyt 3:tta luokkaa. Mun haave on,että kiusaaminen maailmasta loppuis kokonaan joskus. Että hyvä voittais pahan lopullisesti. Toivon sinulle paljon voimia ja enkeleitä vierellesi.Halaus.

Niin.. Nyt on ollu vuoden tauko. Pahoin pelkään että se on alkanut taas kiusaa mua.. Vituttaa olla näi herkkä ja heikko ihminen. Jos sanon kyseiselle tyypille vastaan tai vittuilen (harvoin ainoastaan jos pimahdan :D) takasin jos se vittuilee tai haukkuu mua nii se alkaa sitte enemmän kiusaa. No oon ollu sanomattakin kauan mut ei näytä toimivan sekään. En enää tiiä mitä pitää tehä. En ois ikinä uskonu tätä mut mä taian bähän pelätä sitä :(

koulukiusaaminen on sairasta touhua.. säälin niitä ihmisiä jotka kiusaa toisia, ihan oikeesti. varmasti kaikkia on jossain vaiheessa tavalla tai toisella kiusattu, niin myös minuakin. runosi on vahva ja hieno, ja hyvä että et ole antanut periksi!

 

Käyttäjän kaikki runot