Hampaissa

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 

Kerroin tänään bussikuskille
että vihaan sinua

Se ei ole totta
vaikka mieluummin purisin käteni irti
kuin koskisin enää
lihaasi tai
ainakaan kieleen

Hampaani kalisivat
ja kalusin ruotosi
leikin etten ainakaan koskaan itkenyt

Kuski ei vastannut
saavuimme Herttoniemeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot