Asemia

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 
Asemalla maistoin sateen ja
sinut
Olin matkalla kotiin
enkä tiennyt minne palata
tai lähdössä
olin ehkä ollut poissa jo pidempään

Sinä sanoit: ”Älä odota”
ja minä lupasin
koska sinun kanssasi
oli ollut vain odotusta
ja kipua ja häpeää
hetkiä joihin en kaipaisi

Ja hän olisi uusi kaupunki
seikkailu koettavaksi
toisia asemia ja oloja
naurusta punottuja köysiä

Jo silloin tiesin;
Häntäkään en odottaisi
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teos..

Erinomainen runo
niin rytmitykseltään kuin myös
tunnelmaltaan - ihailen.

ah, maistuvaa. kiitos. hieno kaari kauniine säkeineen.

Kaunis runo. Tunnen samoin.

ah, maistuvaa. kiitos. hieno kaari kauniine säkeineen.

Kauniisti olet runosi kirjoittanut! Pidän tästä!

Kaunis on tämä runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot