Hajota ja hallitse

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 

Olet piilottanut
päänsisuskarttani, ikkunan takana
meri halkeilee
Mikä meri?

Tahdon että huipulla
revit raajani paikoiltaan
yksi
kaksi
kaikki kerrallaan
Naks naks naks

Tahdon olla tyhjä
ja Olemassa
ja kuitenkin

täynnä sinusta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot