Puhun totuuksia

Runoilija själ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.3.1993

Mie uskon, joskus joku tukehtuisi paprikaan puolestasi.
ex-trauma

 
 

Uudenvuodenaattona Kehä III itään

Olemme suunnitelleet
nappaavamme kyytiin tuntemattomia
tai ajavamme rampilta
olevamme nuoruus ja hulluus ja itseinho

Mutta totuushan on
että minä odotan (olen aina odottanut)
sinun juoksevan minut kiinni
tarttuvan kädestä ja painavan seinää vasten
purevan huulet repaleisiksi

jos ei sataisi
voisi tätä melkein luulla elämäksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot