Anna minulle jokapäiväinen hermolomani

Runoilija judy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

wait till it rains 'cos the weather defines the people who go and get their own umbrellas and those who stay with you under the rain
 

Tässä talossa ei ole tarpeeksi ikkunoita
seinätkin ovat läpikuultavan ohuet niinkuin Raamatussa
Tästä talosta puuttuu sokerisirotin,
sekä puhtaan pyykin tuoksu

Sellainen olotila, mikä tulee kun nukahtaa juuri vaihdettuihin lakanoihin

Tässä maailmassa ei ole tarpeeksi ilmaa
monetkin meistä karkoitettu jonnekkin maan jatkeeksi
Tästä maailmasta puuttuu aidot kasvot,
sekä palkallinen loma

Sellainen mahdollisuus, minkä saavat vain ne jotka elävät vain elokuvakäsikirjoituksissa

Tässä kehossa ei ole tarpeeksi raajoja
jalatkin liian suuret tai korvat vääriksi luotu
Tästä kehosta puuttuu kauniit kurvit,
sekä jäänsiniset silmät

Sellainen elin, joka hallitsisi jokaisen ahdistuksesta katkenneen säikeen
ja hankkisi lomapäiviä enemmän kuin tarvitsisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot