Ystävyys

Runoilija f042648e1ff6e94a79b39ffeb7a83be1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.11.2009
Viimeksi paikalla: 21.3.2019 21:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Usein on sellainen tunne,
että olisi sinulle niin paljon kerrottavaa,
jaettavaa, kevennettävää,
että en jaksa edes aloittaa.

Helpottaa jo sekin, kun tiedän, että ymmärrät, jaat ja kannat,
vaikka en mitään itsestäni ulos saakkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot