~Nuha~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

miksi maailmassa on
niin paljon turhaa?
sodat, onnettomuudet,
nälkä ja tietty NUHA!
ilman noitakin voi elää!
itse olen noista kärsinyt
sodan, onnettomuuden
ja itse NUHAN.
suurinpiirtein samat oireet.
ei pääse sängystä aamulla
ylös, ei voi tehdä (paljon)
mitään asian hyväksi.
mihin siis tuhlata sitä
energiaa?
mennä itse taistelurintamalle
pappani puolesta?
olla itse tsunamin uhrina
tuttujen sukulaisten ja muun
suomen/euroopan/maailman
ihmisten puolesta? vai
vaan niistää? mikään noista
ei hyödytä joten siksi kunnioitan
kaikkia jotka ovat kokeneet jollain
tavalla sodan, onnettomuuden,
nälän. ja kaikille nuhaisille
räkänokille toivotan vain pikaisia
paranemisia..:)<3

Selite: 
tällänen päivä tänään.. mikään ajatus ei pysynyt päässä.. hyvä kun runon sain kirjotettua.. sieltä kyllä unohtu jotain. :/ taisin niistää sen ulos ajatuksistani.. x)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunnioitan myös niitä jotka kunnioittavat kärsineitä. ;>

 

Käyttäjän kaikki runot