~Sota~

Runoilija HemmaMamma

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

ihmisiä erottaa sodat.
olit juuri käynyt
aseittoman sodan isääsi
vastaan, syytöksenä oli
varkaus jota et
ollut tehnyt. taas
syytön tuomitaan! haluaisin
pelastaa sinut siitä
tuskasta mutta en
vaan voi auttaa.
mutta sodan jälkeen
sidon haavasi ja
autan sinut taas
jaloillesi.<3

Selite: 
vihaan ilkeää äitipuolta.. xD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot