Sydämen laulu

Runoilija kkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 31.8.2015 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herkkä ja koskematon,
kokematonkin.
Oli naisen sydän,
usvassa.

Pelotti, kauhistutti,
itku kurkussa.
Tunteet heittävät yli,
mereen.

Huutaa, raivoaa, itkee,
kaipaa.
Nauttii, nauraa, iloitsee,
rakastaa.

Tunteiden kirjo peilaa,
minua.
Usvainen sydän heitettynä,
laidalle.

Ohjaa tahto kohti uutta,
tuntetomatonta.
Toisella laidalla sydän hauras,
koskematonkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot