Mutta

Runoilija kkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 31.8.2015 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirottuja seurauksia
julmia sanoja

Poljettu usko
viedyt hetket

Tahdotta särjetty
taidolla viety

MUTTA

Valaistuja polkuja
varjottomia hetkiä

Löydettyjä hetkiä
Nähtyjä sanoja

Koettu sitä
ja tuota

MUTTA

Onneksi löysin
itseni ja uskon

Kannan hetkiä
kauas muurille

Uskon ja luotan
Rakastan elämää

Selite: 
Hetkessä tuuleen temmattu!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun elämän uskon säilyttää
niin elämä kantaa omalla painollaan.
Hyvin esiin tuotuja tunteita.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot