Nuottiviivaston henkäys

Runoilija kkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 31.8.2015 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat nuottiviivastollain sukeltavat merien ylle
jälki mustan huurteinen jälkeen.
Valaiden huudon kaiku jää tuleen
polttaen uurteet kasvollein,
nuottiviivastolla soljuen kauniin huurteinen..

Teippi taittaa palasia viivastoon
henkäisten peräänsä toiveen huumaa
Huuto kaikujen soljuu meren yli
kuuluttaen kuulijansa korvia soimaan,
vain henkäys kuuli toisen henkäyksen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot