Haavoitettu sydän

Runoilija kkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 31.8.2015 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoitet teot satuttavat eniten.
Jäänmurtajan lailla murskataan luottamus.

Tunnettu katoaa tuntemattoman tielle,
humauttaen alleen kaiken oleellisen.

Haavoitettua sielua on hankala elvyttää.
Luoviiko rakkaus kasaan
parantaen haavoitetun sielun.

Välitetty rakkaus rakoilee rihmassaan.
Uskon horjuntaan, tunteiden patoon.

Kirjaimet eivät muodosta kaikkea,
tunteiden kirjo väreilee ilmassa.

Haavoitettua sielua on hankala elvyttää.
Luoviiko rakkaus kasaan
parantaen haavoitetun sielun.

Kultalautasella ojennettiin sydän,
se on alttiina.
Haavoitettu sielu saa uuden sydämen,
rikkoutunutta elvyttämään.

Haavoitettua sielua on hankala elvyttää.
Luoviiko rakkaus kasaan
parantaen haavoitetun sielun.

Syke elävöittää toisen.
Yhdessä on kaksi -
muodostaen yhden.

Haavoitettua sielua on hankala elvyttää.
Luoviiko rakkaus kasaan
parantaen haavoitetun sielun.

Selite: 
Mitä mieltä? Antakaa rakentavaa palautetta! Oikeastaan se on vain luonnos, mutta halusin antaa luonnokselle kehyksen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota pohdintaa
sielun syvyyksistä.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot