kallion kyynel

Runoilija kkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2006
Viimeksi paikalla: 31.8.2015 19:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se oli se tuuli joka yritti halkaista kalliota

yksin vasten elämää

ei riittänyt voima.

suuremman edessä sortui

vajosi kallioon

yksinäinen kyynel.

Selite: 
En mä osaa enää. Mä oon tanssija.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot