Sinä

Runoilija Yunina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Chisu - Yksinäisen keijun tarina
 

Niin lie sateinen päivä
Ja lumetkin sulaneet
Ei taivaalta kurki valon häivä
Tähdetkin pilvet peittäneet.

Astun vesilammikkoon
Sen väreet kimaltaa
Taivaan pisarat ei haittaa
Kun sua mietin vaan

Vain ajatus sinusta,
Se päiväni kirkastaa
Vain muisto sinusta
Se huuleni hymyyn nostattaa

Niin jo kyyneleet silmiltäin kaikkoaa
Kun sinut nähdä saan
Niin syleilyssäs tuntuu
Kuin koko maailma unohtuu

Niin arasti toivon vain
Sinun kaipaavan
Kuin minäkin
sinua kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Yunina Rumilus 11.7.2011 0 Runo
Yunina Itsemurhaajan unelmapäiväkirja 11.7.2011 0 Runo
Yunina Minä 12.7.2011 1 Runo
Yunina salaisuus 12.7.2011 0 Runo
Yunina Unelma 13.9.2011 0 Runo
Yunina Sokea 13.9.2011 0 Runo
Yunina Elämä 4.10.2011 0 Runo
Yunina Ilta 3.11.2011 0 Runo
Yunina Veden lapsi 14.12.2011 0 Runo
Yunina Sinä 24.12.2011 0 Runo