Minne olet matkalla?

Runoilija AnonyymiTee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko kun
Me rakensimme vuolaita koskia
kuralammikoista,
Matkasimme merten myrskyissä
olohuoneen samettisohvalla,
Ihailimme välkehtiviä tähtiä
huoneesi katosta

Naurettiin
Ajateltiin
Elettiin
Yhdessä.

Nyt kun
kerron sinulle riemuistani
Sanani ovat kuin vierasta kieltä,
Elämäni sekava sokkelo:
Aatteita kaukaisesta kulttuurista

Minne olet matkalla?

Tarvitsemme oppaan.
Eikä kumpikaan voi sitä ääneen sanoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot