Syksy

Runoilija Lilfer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19-vuotias nuori nainen,
joka kirjoittaa mitä milloinkin päähän tulee.
Rakastaa valokuvausta, kirjoittamista, 
liikuntaa ja kaikkea tyttömäistä ja ihanaa. 
Runot eivät ole yhtä kuin minä,
eivätkä aina kerro omasta elämästäni,
vaikka jokaisessa onkin osa itseäni.
~Kommentit ovat aina tervetulleita~ 
"Kaikkea saa tehdä. Kaikkea pitää 
tehdä. Kaikkia ovia täytyy tempoa,
kaikkia kuita kurkotella. 
On vain yksi ehto, elinehto: 
Värisevää sielua ei saa tallata"
-Tommy Tabermann-  
 

Ruohonvarret heiluen tuulen
niin kiireisen mukana
Pisaroita tippuen

 alas

     alas

Syksyn punaiset lehdet
kauniit ja kuihtuneet
kuin eksyneet sielut
odottaa unta talven

  Vaihtuen

       haihtuen

väreistä toiseen
pysyen kauniina kaiken aikaan
kohta lumi kaunis,
luoden hiljaisuuden
ajan hetken
unen kauneimman,
luonnon peittelee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot