Is-ukki

Runoilija impromptu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämän lahja
isänä kävin kylpyyn
ukkina ulos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava oivallus runossa.
Pidin.

Tärkeä hetki, ah autuutta!

Mahtava oivallus runossa.
Pidin.

Tärkeä hetki, ah autuutta!

 

Käyttäjän kaikki runot