Ahkerat ystäväni

Runoilija impromptu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Metsäpolkuni vieressä
kuusen alla oli muurahaiskeko.
Eräänä päivänä pysähdyin
ja kysyin:
Otatteko murheitani kantaaksenne?
Ne nyökyttivät tuntosarviaan
ja kantoivat huoleni
syvälle uumeniinsa.
Ilon kastepisarat putoilivat
kuusen oksilta hiuksilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hennon taitavasti otat luonnon mukaan runoon. Miten muurahainen ottaakin huoleni kantaakseen? vain, kun niin kuvittelen. Ja loppu; ilon kastepisarat, jotaka kuusenoksilta putoilevat..Hieno!

Apulaisia löytyy ainakin luonnosta.
Mukava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot