Nimetön

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

On niin himskatin rankkaa, olla yksin vain.
vaik annoit miun ymmärtää ja sen silmistäs mä näin.
nyt tästä pitkä aika on jo mennyt menojaan.
En sua saanut vieläkään ja jäi mie miettimään.
ja älysin mie nytten sen, että turhaan siuu oottelen.
Ei meistä mitään tulla vois, sen takii pilvet häipyi pois.
ja vaikka yksin olen taas, en jaksa masentuu.
Mä jatkan seppätöitäni ja katson huomiseen päin.

Selite: 
en jaksa olla masentunut enää ja pitäisi yrittää olla pirteä, sanon muille samaa :) että jos on tollasista asioista sydän suruja niin yrittäkää heivata ne pois ja yrittäkää nauttia iloisesti elämisestä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot