Sinut tahdon mä

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Olet elämäni valo,sua rakastan.
Huomasin sen kun sinut ekan kerran näin.
Irti en susta päästä vois ja onnen kanssasi löytää vois
Lähellä sydäntäni paikkasi on, ja kotisi piha on verraton.
ekan kerran sut siellä näin, ja tunteeni nousi ylespäi.
Sun vierelles tahtoisin päästä mä, ja tahtoisin sua myös halata.
en haluis et päästäni lähdet sä, ja sua tahdon vain rakastaa.
Joulun kanssasi viettää voin, ja joulukellot vierellä soi.
kanssasi kulta voin olla mä , ja sydänkin joulurauhaa saa.
uuden vuoden kanssasi mää, rakas tahtoisin viettää.
ja vierellesi jäädä myöskin vois, ja niin meillä koko yö aikaa ois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot