Rakastin sinua

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Mä istuin yksin kotona ja mietin missä meet.
Ei tavata me huomenna, koska toisen luona oot.
Ja sydämmeni särkyi taas kuvaasi katsellen.
Ei musta ole frendiksi koska mietin sua liikaa.
Kun huolissani susta oon en kestä sitä totuutta että toisen luona oot.
Se jätkä oli kusipää ja kaltoin sinua kohteli.
En mäkää olis parempi mutta sua rakastan,mut mua haluu sinä et.
Ja niimpä sinä päätit niin elämästäin häipyä, mut ennen sitä halusit vain mua satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot