Ilo

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Kun silmäni mä aukaisen ja huomaan sinun hymyilevän,
sinuun minä vain rakastun entistä enemmän.
Ja ikuisesti kansassi onnen löytää vois.
Ja rakkauden tuuli huolet veisi mukanaansa pois.

Selite: 
Omistettu Roosalle <3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot