Elämän meno

Runoilija Stasi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Tiedän tarinan mahtavan, se kertoo minun elävän/
Kuinka nousin tyhjäst ilmoihi, enkä palaa enää kaupunkiin/
Sä sanoit mulle rumasti, mä pistin vastaan pahasti/
Sulle taisin suuttuu mä, koska en sua ikinä nähdä saa/
Mun elämäni rankkaa on, ja joudun syötiksi kohtalon/
Se minun häviävän haluaa, ja kohta loppu tulla saa/
Mä mietin yksin asiaa, josta tahdon kanssas jutella/
Väitellä en muusta voi, nyt jouduin pummiksi ojamoon/
Kun kasvojasi nähdä saa, mä meinaan elää unelmaa/
Se paras ehkei oo, mutta silti voittaa ojamoo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein!

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot