menit

Runoilija Saura

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelini, Sieluni, Tänään, Tästä päivästä, Ikuisesti.
 

Syksyn lehtien pudotessa
menit,

veit kadotetun onnen,

kauneuden kruunun,

metsien mahdin ja

sieluni sirpaleet.

jossain lentää joutsen,

havu värähtää,

usva nousee,

et tiedä mitä menetit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kruunaan tämän runon suosikikseni <3

Haikean suloinen.

Kaunis ja kaihoisa..

Kaunis runo.

Koskettavaa ja kauniisti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Saura Kerran 29.3.2013 2 Runo
Saura Tule 10.10.2013 1 Runo
Saura . 17.6.2013 2 Runo
Saura Mahdoton 29.3.2013 2 Runo
Saura menit 6.10.2013 5 Runo
Saura joskus 18.9.2013 4 Runo
Saura Sydämeni maa 29.3.2013 3 Runo
Saura Lähden 8.10.2013 2 Runo
Saura Lupasit 11.10.2013 1 Runo