Tule

Runoilija Saura

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelini, Sieluni, Tänään, Tästä päivästä, Ikuisesti.
 

Siinä maailmassa
johon minä kuulun,
ei ole surusäveliä.
nälkäisiä lapsia
ja unen puutetta.

Tule,
tule,
jaa kanssani elämä
ja sydän joka lyö kaihon säveliä.

rakkauden askeleet
ja elämä joka virtaa villiä voimaa.

koskaan et kadu,jos vain tulet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Houkutteleva pyyntö.. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Saura Sydämeni maa 29.3.2013 3 Runo
Saura Kerran 29.3.2013 2 Runo
Saura Mahdoton 29.3.2013 2 Runo
Saura . 17.6.2013 2 Runo
Saura joskus 18.9.2013 4 Runo
Saura menit 6.10.2013 5 Runo
Saura Lähden 8.10.2013 2 Runo
Saura Tule 10.10.2013 1 Runo
Saura Lupasit 11.10.2013 1 Runo