Manteli puuroon

Runoilija kylkiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2006
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoilla voi koskettaa toista näkemättä.
 

Olet manteli joulupuurossani,
huulillani suutelen
tunnustellen sen juonteita
kielelläni sen kovuutta,
maistelen sen aromia.
-
uskaltaisko puraista.......

Selite: 
Tänä vuonna sain onnenmantelin joulupuurossa.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo
kaikesta saa hyvän verrrannon
pidän

kaunis herkullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot