Taantuma, Mielisairaus ja Empatia

Runoilija Crazy Diamond

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vielä tästä nousen
 

Saaden inspiraatiokukkasen
lainaksi saatanalta kirveen
joka katkoo isiemme päät
kahvi on oivallinen keksintö
tarkoitan
se vaikutus minkä siitä saan
melkein kuin huumavaa

Onhan näitä tarinoita kerrottu ennenkin
eikä tätä voi edes verrastaa tarinaan
sillä tämähän on vain minua
tarinaa
minua
onko ne samaan subjekstiin nyljettyä sanaa
saarnaa
en minä tiedä

Musiikki, yhdessä kahvin
kunnia-asialle kunniamaininta

Olin katsomassa jääkiekon pelin
en nauttinut
sain tunteista vihaisimmat
osakseni taivallukseeni
pieni matka joka tuntemattomaan vei

Kuinkakohan lapsena minua yleisesti pidetäänkään
olla nyt jo täysi-ikäinen
ja puhua lasten leikeistä
se on oivaltamista

Selite: 
Katatoniia - Brave ja kahvi
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen runo
Alkaa jotenkin hupaisevasti ja karmaisevasti samaan aikaan
tulee tunne että tämä runo on kirjoitette liiallisen kofeiinin vaikutuksen alaisena xD
vaikka aiheet/tunnelmat vaihtelevat, runo ei tunnu hajanaiselta.

 

Käyttäjän kaikki runot