Aika kertoo

Runoilija hatsuto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niille, jotka uskovat, antavat itse taivaan suurimman voiman.
 

Veit palan sydämestäni mukanani,
sanoit rakastuneesi,
ja sitä minä myös pelkäsin niin kovin.
Toinen elämä.
Aika vain kertoo,
jokainen päivä tunnen sydämeni kuolevan yhä enemmän,
onnellinen loppu ja voin elää taas,
itken yhä uudestaan,
puhun unissani onnesta, itken ja silti hymyilen.
Toinen elämä.
Miten voi olla että olet valmis rakastumaan minuun.

Selite: 
~~
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on.. Tykkäsin todella! Itsellä vähän samoja tuntemuksia..

 

Käyttäjän kaikki runot