Odotuksia

Runoilija Mankinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyllä odotetaan tulevaa talvea ja joulua.
Talvella odotetaan rakkauden täytteistä kevättä.
Keväällä taas odotetaan kauan odotettua kesää ja lomaa.
Kesällä toivotaan vain, että se kestäisi ikuisuuden,
kunnes taas tulee syksy ja kaikki alkaa alusta.

Selite: 
Pitää paikkaansa omalla kohdallani :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot