minne katosi rakkaus

Runoilija lovehurts

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kosketit minua
halasit minua
lohdutit minua
pyysit lähellesi
silitit hiuksiani
suutelit poskiani,,olin kaikkesi
kerroit kuinka rakas ja tärkeä olen
kerroit ettet voisi elää ilman minua.
sitten tuli itsekkyys ja viina , viha ja väkivalta
kadotit itsesi ja kadotin sinut
nyt on vain lääkäri psykiatri ja kääkitys joiden avulla jatkamme eteenpäin
saan paniikkikohtauksia, mutta istut vain ja katsot
ei syliä, ei lohdutusta
olet kylmä kuin elukka
ja kuitenkin sanot rakastavasi minua,,,,uskooko kukaan siihen
uskotteko te lukijat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tuttua, että oikein sattuu tää teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot