Nimetön

Runoilija tabitah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin, niin olen hilpeä. Järven rannalla on kaunis asua.
 

On kultaakin arvokkaampaa
rakkautta sydämessään kantaa
Vaalia vaikkei kertoa voi
kuinka suuren onnen elämään toi
Hän joka kerran syleilyyn otti
illalla hellästi otsaa suukotti
Pian on aika kohdata
odotan sua jo ovella

Selite: 
lon taim nou sii beib
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Valloittavan herkkää odotuksen tunnelmaa.

Ihanan valoisa :)
Odotus palkitaan...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
tabitah Nimetön 24.11.2009 0 Runo
tabitah Nimetön 14.11.2010 1 Runo
tabitah Nimetön 4.12.2009 0 Runo
tabitah Pätkä kuski 4.2.2010 0 Runo
tabitah Nimetön 24.4.2010 3 Runo
tabitah Nimetön 4.3.2010 2 Runo
tabitah Olen koditon 21.1.2010 0 Runo
tabitah Nimetön 5.9.2010 1 Runo
tabitah Nimetön 27.9.2010 6 Runo
tabitah Rakkaalle 29.7.2010 3 Runo