Kohti parempaa

Runoilija rakkaustaistelija

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 3.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastatut kerran, rakastat ainiaan
 

Olen epäonnistunut, unohtanut mitä on rakkaus, horjuttanut meitä, kaatanut laivan nurin, upottanut meidät pohjalle, menettänyt otteeni, vajonnut entistä syvemmälle, ryvennyt pohjamudassa.

Taistelen vastaan, puhdistan meidät mudasta, lähden nousemaan takas kohti pintaa, otan sinut matkalle mukaan, tartun lujasti kiinni sinusta enkä enää ikinä menetä otettani, pääsemme pois pohjalta, nostan laivan takaisin pystyyn viimesin voimin, pidän laivan vakaana, näytän sinulle mitä rakkaus oikeasti on, hyvitän virheeni ja todistan että olen arvoisesi.

Selite: 
</3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunnioitusta herättävää rakkautta. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot