Jos olisit

Runoilija rakkaustaistelija

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 3.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastatut kerran, rakastat ainiaan
 

Jos olisit järvi uisin siellä joka päivä,
jos olisit talo en ikinä poistuisi sieltä,
jos olisit tatuointi tatuoisin sinut sydämeni päälle,
jos olisit auto ajaisin kanssasi maailman ääriin,
jos olisit aurinko olisin aina ruskettunut,
jos olisit vankila hankkisin elinkautisen,
jos olisit kirja lukisin sitä joka päivä,
jos olisit puhelin soittaisin sinulle joka päivä,
jos olisit sänky nukkuisin kaikkipäivät,
mutta olet rakkaani ja olet sydämmessäni aina.

Selite: 
Rakkauden tunnustus omalle kullalleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot