toivoni tie

Runoilija Herra Kempo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2015 15:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1980

 

horisontti siintää
jokin kumma kiiltää
lupaa uutta
lupaa kirkkautta
matkaa teen ma paljain jaloin
kesäisin tavoin
lauleskellen säkeitä suvisia
houkutellen perhosia
niinpä laulan niityn loistoon
päättyy tää nyt äkin toistoon
horisontti kultaisena siintää
sinne mun sieluin kiitää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sielusi ei toivottavasti vielä kohtakaan kiidä, ainakaan kovin etäälle Sinusta. 
 

Käyttäjän kaikki runot