epätoivoni tie

Runoilija Herra Kempo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2015 15:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
24.4.1980

 

ihoni huutaa kosketusta
kaipaan lähellesi
kaipaan niin paljon
ettei se voi toteutua
minun pitäisi unohtaa kaipuuni
haluni
toivoni
minun pitäisi unohtaa
että kaipaan
silloin voisin hetken olla elossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoisella tavalla ikävöintiä. Tekee meidän ihmisten elosta täällä mielenkiintoista.
 

Käyttäjän kaikki runot