Yhdessä me

Runoilija Mitä ihmettä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2007
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Joku vaan...satunnainen runoilija!
 

Yhdessä kuljemme elämän tietä.
Yhdessä kohti uutta.
Kohti uusia seikkailuja...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot